pondelok, marca 13, 2006

INZERÁT

______Hľadám cvokára. Musí to byť chlap (ženám nerozumiem), musí byť starý, škaredý a absolútne asexuálny. Mal by byť ženatý a milovať svoju zachovalú žienku tak veľmi, že pri pohľade na nejakú šumienku lehce pohozenú na jeho koženej pohovke, vylievajúc si srdce zo svojich sexuálnych úletov ho napadne iba to, že má rovnaký sveter ako jeho dcéra.
______Ak budete o niekom vedieť, pls dajte mi vedieť. Nemusí byť školený, stačí, že bude vedieť počúvať a na základe jeho intelektu, logickej dedukcie a prirodzenej ľudskej intuície mi bude vedieť povedať niečo pekne kalorické, čo mi pomôže nájsť sever.

Zn: Ja a moje druhé ja

5 komentárov:

April povedal(a)...

Ono je to tak:
Aby mi cvokár dokázal poskytnúť dostačujúcu pomoc, musíme sa chápať navzájom. A muža chcem preto, lebo so ženami väčšinou nevychádzam (s tebou vychádzam, ale ty si fena ) a v mužskej prítomnosti sa cítim dobre. Bezpečne. Teda pri tom taxikárovi, čo ma bral minule z mesta domov som sa bezpečne necítila, ale chápeš ako to myslím. Samozrejme, že prijmem aj ženskú terapeutku, ale nezabúdaj, že ty si môj GURU a nemôžeš mať dva joby súčastne.

dusoft povedal(a)...

problem s Id? superego zatlacene do uzadia?

April povedal(a)...

?
Vysvetli mi, prosim, co si tym myslel. Je piatok poobede a moje mozgove bunky su od vcera na predlzenom vikende.

Anonymný povedal(a)...

postaci?:
http://en.wikipedia.org/wiki/Superego

http://en.wikipedia.org/wiki/Ego,_Superego_and_Id#Id

April povedal(a)...

Ja chapem co to znamena, psychologiu som mala 4 roky.
Len by ma zaujimal sposob tvojej internetovaj psychoanalyzy.