pondelok, februára 26, 2007

Minulé životy

Na úvod jedno varovanie: Deti, neverte horoskopom v časopisoch! Dosť možné, že som ich písala ja.

A teraz už poďme k téme: Jedna známa ma raz v rámci náplne mojej práce odkázala na istú horoskopoidnú stránku. Okrem všakovakých zaujímavých vecí som narazila na toto. Vďaka vášmu dátumu narodenia a iných nezbytností vám to vyzistí, čo ste boli v minulom živote. Podľa tohto „veštenia“ som bola v minulom živote šľachtičná v Ohiu. Takže bacha na mňa, mám modrú krv (nieje to nezdravé?).

Pozor, teraz sekcia „Blondínečka“:
= A to som akože šľachtila, dobytok či čo? Lebo ja by som radšej šľachtila ruže, alebo tak. To by šlo. A nebol by potom lepší výraz šľachtička než šľachtičná? =
Koniec blonďavej sekcie.

Osobne dosť pochybujem, že pred zhruba 1000 rokmi (ako tvrdí tento virtuálny veštec) existovala v Ohiu nejaká šľachta. Možno som bola nejaká Ribana Aprílová dcéra náčelníka Zahmlený mesiac nad prériou kúpajúcov sa v svetle zapadajúceho slnka. V indiánskom jazyku Thluj Bhe.

Zomrela som vraj ako 58 ročná. Neviem síce, kedy zomriem tento život, ale približne viem ako. Nebude to klasická smrť, ktorej podliehajú ostatní bežní smrteľníci ako rakovina, dopravné nehody či teroristické útoky. Nie. Ľudia ako ja zomierajú zvyčajne komickou a bizarnou smrťou. Napríklad na mňa padne svietiace M z nápisu McDonalds, keď budem len tak lážo-plážo prechádzať okolo alebo ma uhryzne besná lienka prípadne zaspím s hlavou na dvojplatničke.

Ja by som chcela zomrieť tak, že si večer ľahnem a ráno sa už zobudím mŕtva. To je super smrť. Ale takú ja mať nebudem :(

Budem rada ak mi dáte vedieť čo ste kto ste, nech viem, s kým to tu mám do činenia :)