pondelok, apríla 16, 2007

Keď mozog neštartuje, požívanie nemrznúcej zmesi nepomôže

______Dnes je nahovno deň. Záťažový stupeň 700.
Nízky tlak mojej selekcii dopamínu v mozgu nerobí dobre.
Mám pocit, akoby ma predošlú noc ktosi vytrvalo trieskal kladivom.

______Po dvoch mesiacoch úspešného varenia ranného Green tea (ráno čajík, kávička až poobede), som si dnes ráno musela uvariť kofeínového zabijaka v obave, aby som netresla ksichtom o klávesnicu. Nemám rada otlačené cvbnm na líci.

______Nezmyselne civím na hodinky. Jedna minúta má v prepočte 360 sekúnd. Všade naokolo počujem hrozivé hlasy šepkajúce „Uzávierka!“. Hajzli.

______Marlborka bude najbližšie tri noci zo sna vykrikovať zúfalé vety typu „Ale to už je v tlači!“ a podobne. U mňa strach s posranej inzercie a niekoľkotisícovej straty síce odpadá, ale aj tak sa mi od nervov kučeravia vlasy. Ešte šťastie, že si neobhlodávam nechty, lebo o chvíľu by som vyzerala ako Venuša Milónska.

______Som úplne vypatlaná, blúdim po kancelárii ako stratené šteniatko a ničomu nerozumiem. Dnes je proste deň blbec. To sú tie dni, keď sa mi nič nedarí, môj mozog nedokáže naštartovať a aj vytiahnutie mincového košíka spred Tesca je pre mňa zložitý logický hlavolam.

______Pri mojom povolaní sú takéto stavy rizikové, keďže som 100%-ne závislá od toho, čo môj mozog vyprodukuje. Jedna vec je, keď vás nekope múza, vtedy človek dokáže aspoň mechanicky čo-to napísať, ale keď vám mozog namiesto myšlienok v hlave produkuje len jeden rezignovaný alarmujúci tón, je to na päť písmen. A to slovo začína na K a končí na OKOT.

______Dnes ráno som sa pri pohľade na tmavomodrý Opel pred nami normálne zamyslela – „Hm, prečo má to auto rakúsku ešpézetku, ale Opel Astra je napísané po slovensky?“
Áno drahí priatelia, aj takéto úvahy blúdia Aprilke v hlave, keď tam nič iné nieje.

______Spomenula som si na motto na našom oznamku zo strednej školy: Kto má v hlave prievan, tomu nesplesnivejú myšlienky. Ja len neviem prísť na to, či mám ten prievan, alebo mozgovú plieseň.

______No rozhodne mi to dneska nemyslí.
______Rezignujem. Idem si urobiť ďalšiu kávu.

21 komentárov:

Jasper povedal(a)...

... s tym Opelom... no, to s tým Opelom... hehehehe ;)

:D

boze... to je hlaska ako z francuzskej komedie... ;)

lota povedal(a)...

Zlato, pises skvele!

dievčatko s dáždnikom povedal(a)...

keby si nepovedala, že ti nemyslí ani si nevšimnem :o)

April povedal(a)...

Jasper: Pockaj, myslis tie nove komedie, co su vsetky ako kopia American pie alebo tie klasicke s Funesom? A v sobotu si mi dal pekne zabrat, este stale ma boli ruka ;)

Lota: Na teba nemam, kocka :)

Gwu: A o com to svedci?

S. povedal(a)...

:D nevadi, to prezijes... mne sa to stava tiez. dokonca pravidelne. mam v hlave vypadok elektriny kazdy druhy pracovny den. prestalo mi to vadit, zamestnavatel si nevsimol, kafe uz tiez nepijem. rezignacia rulez!

Maroško povedal(a)...

Verím Ti. Presvedčila ma Tvoja matematická úvaha: "Jedna minúta má v prepočte 360 sekúnd." Podľa mňa má jedna minúta (ľubovoľná) 60 sekúnd. A ľubovoľná hodina má takých istých sekúnd 3600. Ale možno Ti naozaj tak pomaly plynie čas. Daj si predsa len ešte jednu kávu... :-)

Anonymný povedal(a)...

Mal som ho vcera. Dnes sa mam celkom dobre len neviem prist na to, preco tam ten Opel bol napisany po Slovensky??? Hmm...
.
FanaticGay

Pecosita povedal(a)...

pokcaj, co ti robil jasper v sobotu a kde som v tej chvili bola ja??? ;)

inak draha pocuvaj, sak akoze nevadi, ne? mne zas drbkoce z ineho dovodu, vola sa to diplomovka asniva sa mi o tom,ze mi reed nadava, ze som neupratala :D

April povedal(a)...

Upirka: Vidis, to je dobry napad. U nas si to tiez mozno nikto nevsimne :)

Marosko: Ty by si mal tu kavu asi prestat pit :) Hladas logiku tak kde nie je. Takze teraz, specialne pre teba: To bol zart. Vtip. Chcela som tym poukazat na to, ze ked nemam co robit, cas sa vlecie. Uz je to jasnejsie?

Fanatic: Ani ja! Ked to zistis, tak daj vediet ;)

Pecka: Ty si tam bola predsa tiez. A Jasper mi nic nerobil, hadzali sme si tvoje antistresaky. Nie vibrator, ale tie lopticky ;)

Pecosita povedal(a)...

ahaa ;) no, ano to som videla..:D ja, ze ste nieco ine robili ;))) juj chudak dzu dzu bez bateriek :D

Jasper povedal(a)...

... ale nie, nie také tie plytké komédie. Skôr tie Depardiéuovské - Renóvské. Napríklad "Tais - toi!" (drž hubu!;)... tam je všetko trocha vychýlené o 10 stupňov... a potom taký ten svet polepetený... to je mňam ;)

Mňa ti ruky neboleli... možno je to tým, že my chlapi a chlapci naozaj musíme viac manuálne lopotu odvádzať, vy máte dáke džudžu a trocha sa ním tam poškrabkáte... a potom sa čuduj, že ziadna výdrž ;)

April povedal(a)...

Pec: Tak si skus namiesto toho hadzat tie lopticky ;)

Jasper: Ale ja nemam dzu dzu :) A mozno prave v tom bude ten problem. Mala by som vytrenovanejsiu ruku. Ale na druhej strane ma to fakt ukludnovalo :) Tie lopticky myslim, nie dzu dzu.

germa povedal(a)...

včera som mala - strčila som sa pod sprchu v spodnom prádle:(

Maroško povedal(a)...

April:
Teraz už hej. Škoda, že nie aj predtým.

illusion povedal(a)...

ja v takychto chvilach zufalo hladam na svojom tele tlacitko RESET... beznadejne....

April povedal(a)...

Germa: Aj take poznam :)

Marosko: Mas odpustene ;)

Illusion: Napada ma jeden versik zo strednej skoly -
Az ti bude stodeset,
pride Buh a zmackne RESET.
;P

Junara povedal(a)...

preco prave slovo K a potom OKOT. Je to nieco freudovske? ;-)

Daily Whinger povedal(a)...

sto bodov zo sto. po pici front.

mimochodom, najhorsi je nedostatok spanku, aspon teda s pribudajucim vekom. samozrejme, je to tym horsie, cim viac toho bolo vypiteho, zhltnuteho, sfuknuteho a pod.

osvedceny recept: spanok a sex. ;-)

Anonymný povedal(a)...

daily: a to dostanem v lekarni? na recept?

april: z pliesni su halusky, to bude skor prievan :D

Anonymný povedal(a)...

Hellou :)
no podarilo sa mi kvopotre prebojovat k tvojmu blogu...stalo to vela usília ale uspešne ;)

Zatial som stihol kvôli pracovnej zaneprazdnenosti ;) prečitať len jeden post ale klobúk dolu ;) aj ja xcem tak veselo písať... nedávaš nejaké kurzy? xixi

Večer sa vrhnem na ostatné post-y... a dúfam, že ked sem zajtra dobehnem tak už bude ďalší - nový ;)

Pecosita povedal(a)...

ja som pocula, zevraj si budete rozumiet, ale toto ;)) hehee