utorok, septembra 12, 2006

SK je v prdeli

Je zaujímavé ako vás manuálna práca dokáže zorientovať v hospodársko-politickej situácii.

Dnes som napriek tomu, že sa mi robota sype na hlavu, dostala za úlohu dať dokopy mailing list. Jupí. Takže som ako stroj stále dookola stláčala End, Delete, Čiarka a Space. Zhruba asi 1900 krát.

Najlepšie na tom bolo to, že niektoré adresy vytiahnuté z našej databázy obsahovali začiatok, zavináč, telo a dokonca aj bodku za ním. A SK? SK je v prdeli...

9 komentárov:

Anonymný povedal(a)...

kurva, aka kreativna napln prace .-)

3/4 povedal(a)...

Chuuda studentka, musi robit to, co sa nechce slecnam z marketingu. Ti si isli niekam na kavu. Ako popoluska.
Tak nejak?

Pecosita povedal(a)...

fiha, no, ja viem, aka je to manualna robota tohoto stylu...preto sa treba dobre ucit...:D aby sme to v buducnosti robit nemuseli ;)

April povedal(a)...

ID: Manualne som asi 2000 adries skopirovala z excelu do wordu a tam upravovala. Inak to bohuzial neslo.

Grga: Tiez som si povedala.

3/4: Ani nie, sice studujem, ale externe. Pri praci viac nestiham. A preco by sefky isli na kavu, ked im ju mozem urobit ja? ;)

Pecositka: V tomto mi ucenie nepomoze - pokial nemas niekoho pod sebou, na koho to mozes hodit, je ti akakolvek skola zbytocna. Este stastie, ze to nerobim pravidelne :)

3/4 povedal(a)...

Podla mna, budes do cca 1/2 roka robit nieco podobne. Pred kazdou marketingovou akciou sa kontakty vyrabaju, nikdy sa nepouzije existujuca databaza.

April povedal(a)...

3/4: Lenze ja nepracujem v oblasti marketingu. Ja som v mediach. A tento typ mailing listu sa pise 1 x do roka. Inak mam v celku kreativnu pracu :)

April povedal(a)...

Fifinka: Myslím, že tak trochu tuším, komu by to prischlo ;P
Ale ten tvoj mailing list asi nemal 2000 adries? Ak ti chýbaju večné uzávierky, stres a stroj na kapučíno, tak dvere máš stále otvorené ;))

Pecosita povedal(a)...

aprilka, to som myslela skor na seba..a je rpavda, ze aj manualnej robote sa niekedy nevyhneme...nevadii, kym to nie je pricasto :)

April povedal(a)...

ID: Robim vo vydavatelstve a mame jednu uzavierku za druhou. Preto hovorim o vecnej uzavierke, pretoze ten "medziuzavierkovy" cas, o ktorom vo firme stale melieme, vlastne neexistuje.