štvrtok, apríla 20, 2006

OZNAM

Deti pozor!

______Toto je oficiálne vyhlásenie!

______Keďže mi je vyčítane, že som pesimista + ďalších 10 či 15 neželaných vlastností, rozhodla som sa s okamžitou platnosťou konvertovať k optimistom.

______Preto prosím všetkých o strpenie s mojou osobou v nasledujúcich dňoch a týždňoch. Abstinenčné príznaky nie sú vylúčené.

­­______Rozhodla som sa nastaviť sa na klasický systém účelového trestu a za každú moju sarkastickú poznámku či pesimistickú myšlienku hodím do hlinenej šporkasky 50 halierov. Vypočítala som totižto, že pri frekvencii môjho obvyklého pesimizmu ma táto liečba vyjde za prvý týždeň zhruba na 4000 korún.

______Po prečítaní tejto vety som do kasičky vhodila prvý päťdesiathaliernik.

______Hmm. Idem si asi rozmeniť peniaze...

8 komentárov:

Terra povedal(a)...

April: :) jak ja Ti drzim palcek!! u mna prsi pravidelne trikrat za den;) ako v aprili. vies co? pridam sa. a na konci tyzdna si pojdem kupit zmrzlinu a dake kvietky :). posielam kusok slniecka. co kusok, kusisko :)

April povedal(a)...

Medenka: Dakujem :) a s tou zmrzkou a kytickami to nebol zly napad, to pojdem vyskusat aj ja. Slniecko uz dorazilo, zira mi do oka.


ID: Tak ma napadlo, z by sa z toho dal mozno aj celkom pekny biznis spravit :) pesimistov je dost, urobime z toho dochodkove sporenie?
A este otázka: Prevezes ma v tom jete? ;)

April povedal(a)...

Slubujem, ze nebudem. Ja som vzdy dobre dievcatko :)
Trosku cynicke a pesimisticke, ale som na najlepsej ceste k "ruzovookuliarnikom". A kam poletime? Dufam, ze niekde, kde je teplo ;)

Pecosita povedal(a)...

aaaale...kazdy je sem tam pesimista. ja tiez, aj ked sa nezdam...niektori pisu, len ked maju zle nalady, niektori pisu len hluposti o nedostatku sexu (tym myslim seba) ...kazdy je nejaky...ale napad s korunkami je fajny...ale bude ta sporkaska doost tazka...optimista by povedal: mozes pouzit namiesto cinky:)))

myspulin povedal(a)...

po vcerajsej (a scasti dnesnej:) hlbkovej analyze Tvojej osobnosti vykonanej metodou pozorovania a pokusu smelo prehlasujem, ze to s Tebou nebude az take zle. Pod maskou sarkastickej, cynickej, v jednom kuse ironizujucej osoby som totiz objavil krehku, zranitelnu dusu, veriacu v lepsie zajtrajsky a cakajucu na princa na bielom koni..:)) takze sporkasku si pekne odloz a setri si ju na dolezitejsie veci..;)

April povedal(a)...

Pecosita:
Ja o sexe zatiaľ nepíšem, to si šetrím na knihu ;) Neviem či mal niekto niekedy do činenia s takými individuami ako ja :)) Okrem toho, žiaden sex je vždy lepší ako katastrofický sex...

Myšpulín:
Ale no Myšpulín, ja sa tu hrám na ťažkého cynika a ty ma tu tak verejne odhaľuješ? ;) Ďakujem za objasnenie tvojho včerajšieho (a predvčerajšieho) správania – takže to bolo iba pozorovanie a pokus... hmm...
Prasiatko zase nieje až tak plné, i keď ma Fifinka upozornila, že z nášho posledného stretnutia musím doňho hodiť ešte osem korún. Začínam uvažovať nad trvalým platobným príkazoím ;))

Anonymný povedal(a)...

Nice site!
[url=http://plowmsth.com/fmoy/dwqo.html]My homepage[/url] | [url=http://oyfgdonr.com/mije/uaqj.html]Cool site[/url]

Anonymný povedal(a)...

Great work!
http://plowmsth.com/fmoy/dwqo.html | http://acvhttex.com/enem/gijl.html